Voorwaarden

Op deze website wordt u als internetgebruiker informatie aangeboden over de activiteiten en producten wordt u de mogelijkheid geboden online te bestellen en/of informatie op te vragen.

Hieronder vindt u een aantal verwijzingen naar informatie over en de gebruiksvoorwaarden van deze website.

Afhandeling bestellingen
Een bestelling kunt u plaatsen via deze site of via e-mail.

Geldigheid van weergegeven prijzen.
Als door een typefout of een technische storing de prijs of andere voorwaarde van een product of dienst verkeerd is weergegeven en tegen die verkeerd weergegeven prijs of voorwaarden is besteld, dan kan geweigerd worden een dergelijke bestelling uit te voeren tegen de verkeerd weergegeven prijs of voorwaarden. Prijzen zijn overigens slechts geldig op het moment van publicatie tenzij uitdrukkelijk anders aangegeven.

Producten die u via deze site bestelt, worden per pakketpost op het afleveradres in Nederland of in het buitenland dat u bij uw bestelling heeft opgegeven afgeleverd.

De op deze site genoemde levertijden zullen we zoveel mogelijk proberen te halen, maar zou in enkele gevallen door drukte van tekeningen of voorraad van lijsten wat kunnen uitlopen. In die gevallen houden we u op de hoogte.


Gebruiksbeperkingen in verband met intellectuele eigendomsrechten.
Beeld- en reproductierecht van bestelde tekeningen blijft bij Tekeningopverzoek.nl

Als u via deze site een tekening gekocht heeft staat het u vrij het beeld te gebruiken en te reproduceren.

Deze website bevat elementen waarop intellectuele eigendomsrechten rusten. Zoals onder ander tekeningen, foto’s, teksten en de grafische vormgeving van de internetpagina’s. Om deze belangen te beschermen gelden de volgende gebruiksbeperkingen bij het gebruik:

Het is niet toegestaan onderdelen elektronisch of anderszins te kopiƫren behalve voor zover noodzakelijk om deze website op een efficiƫnte manier via het internet te raadplegen en gebruik te maken van de daarop aangeboden diensten.

Cookies
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken en om functies voor social media te bieden. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.