Tekeningen in Opdracht

Hoe kunt u een huisportret laten maken?

Digitale Foto(‘s)

U stuurt een of enkele foto’s of een ingescande foto per e-mail. Kleur of zwart-wit, groot/klein maakt niet uit, als de foto maar een duidelijk beeld geeft van datgene waarvan u een tekening zou willen. U kunt bovendien aangeven welke storende lantaarnpalen en dergelijke niet op de tekening hoeven. Als het huis naar uw mening goed op Google Streetview staat mag u ook dat adres doorgeven.

Formaat

De tekening zelf zal gemaakt worden ongeveer ter grootte van een standaard 13x18cm foto. Een maat groter ongeveer 20x30cm is ook mogelijk.

Een tekening van 13×18 wordt gemaakt op papier van ongeveer 20x30cm en wordt – als u kiest voor inlijsten – geleverd in een lijst van 20x30cm.

Een tekening van 20×30 wordt gemaakt op papierformaat van 30x40cm en daarbij is een lijst van 30x40cm passend.

Inlijsten

U kunt kiezen voor een tekening zonder lijst zodat u zelf een lijst naar uw smaak/interieur kunt uitkiezen.
Met lijst is ook mogelijk. Standaard is een wortelnotenlijst met een klassieke uitstraling. Of kies eventueel voor een zwarte aluminiumlijst voor een strakke look. Graag bij bestelling aangeven.

Levertijd

Na ontvangst van de foto duurt het ongeveer 3 weken voordat u de tekening ontvangt.

Meer voorbeelden? Kijk op de pagina ‘Onlangs Getekend’ >>

Prijsinformatie

tekening ongeveer 13×18 cm
zonder lijst
 
  55,- 
tekening ongeveer 20×30 cm
zonder lijst
 
  65,- 
tekening ongeveer 13×18 cm
Inclusief lijst 20x30cm
  79,- 
tekening ongeveer 20×30 cm
Inclusief lijst 30x40cm
  99,- 
prijzen inclusief verzending in Nederland

Bestellen, Vragen &of andere wensen?

Stuur een e-mail naar:
info@tekeningopverzoek.nl

Heb je nog leuke ideeën voor mij?

Wat denk je van: een passe-partout met 2 gaten: één vul ik met een tekening van huis, de ander vul je zelf op met een foto van het stel dat al xx jaar in dat huis woont.

Uit wat voor lijsten en passe partouts kan ik kiezen?

De wortelnoten lijsten en de licht-creme passe partouts bij http://www.hokaponline.nl zijn van goede kwaliteit en passen prima bij de stijl van deze tekeningen. Uiteraard kunnen we in overleg ook andere kleuren en vormen kiezen.

Zijn ook andere stijlen mogelijk?

De tekeningen op deze site geven een indruk van de gebruikelijke tekeningen die ik maak. Kijk gerust eens rond bij andere tekenaars voor andere stijlen: http://potloodenpen.nl, http://leidselijnen.nl of http://pentekening.com